%

Peste 20% discount

Aparate Aer Condiționat

Oferta este limitată și în limita stocului disponibil.

Expiră pe 30.09.2023

MONTAJ APARATE DE AER CONDITIONAT CAPACITATE 9.000 -24.000 BTU/h

Materiale incluse in montajul standard al aparatelor cu kit de instalare inclus:

• 3 metri de traseu frigorific izolat.
• 3 metri de conductor electric din cupru MYYM 3*1.5 / 3*2.5 (la echipamentele cu capacitate termica pana in 7kW) cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea echipamentului la punctul de tensiune (acolo unde sistemul nu prevede acest cablu), 4 metri de conductor electric din cupru MYYM 4*1.5 cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea intre unitatea interna si cea externa.
• Banda de matisat de culoare alba din teflon.
• 2 console metalice tip „L” pentru fixarea unitatii externe pe perete.
• Elementele de fixare – 4 suruburi de fixare cu dibluri din polipropilena, 4 suruburi metalice cu saiba si piulita pentru prinderea pe console, 6 elemente de fixare pe perete cu suruburi metalice si dibluri din polipropilena sau elemente de fixare rapida pentru gips-carton, 4x saibe antivibrant
• Stecher

Operatiuni in cadrul montajului:

• Amplasarea unitatii interioare in locul stabilit de comun acord cu beneficiarul.

• Perforarea peretelui exterior cu un burghiu de preforare de ɸ 45mm pentru conectarea celor doua unitati. In cadrul acestei operatiuni nu se vor putea pefora structuri de rezistenta.

• Montaju; unitatii exterioare pe peretele exterior, intr-un loc accesibil pentru montare dar si interventii ulterioare. Locul va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul lucrarii , dar si in functie de accesul facil la interventiile ulterioare.

• Realizarea traseului frigorific si efectuarea legaturilor la unitatea interioara si exterioara. Pasul urmator este vacuumarea instalatiei de frigorifice cu pompa de vid.

• Efectuarea probei de functionare si de scurgere a condensului si explicarea principalelor functii ale sistemului.

• Instalarea se va face respectand reglementarile din domeniu.


Observatii:

• Montajele care necesita folosirea nacelei/ schelei pentru inaltimi mai mari de 4 metri nu fac obiectul montajului standard.

• Montajul aparatului de aer conditionat se face numai in baza unei programari.

Tarife pentru materiale, echipamente si interventii suplimentare:

Teava multistrat pentru drenaj (scurgere condens): 15 Lei / metru.

Conductor electric din cupru PVC MYYM 3*1.5, cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea unitatii interne la punctul de tensiune: 15 Lei / metru.

Traseu frigorific pentru sisteme clasa 7000 – 14000 BTU ( include teava de cupru izolata, cablu electric si matisaj): 100 Lei / metru.

Traseu frigorific pentru sisteme clasa 15000 – 24000 BTU ( include teava de cupru izolata, cablu electric si matisaj): 120 Lei / metru.

Treceri suplimentare (beton, perete zidarie): 100 Lei/buc.

Nacela,schela  (pentru inaltimi de montaj mai mari de 4m dar pana in 12m): -se coteaza la cerere functie de inaltimea de montaj 150 lei/tronson schela.

Demontare aparat aer conditionat existent: 250 Lei / sistem (recuperare freon).

Elementele de mascare a traseului frigorific se instaleaza la cerere. Pretul pentru ulucul de mascare este de 40 lei/m.

Executie slit in zidarie: 40 lei/ml.

Demontat sticla geam termopan + remontat: 70 Lei / bucata.

Instalare pompa de condens ( in cazul in care consensul nu se poate elimina prin panta)- pret la cerere.

Completare cu freon : la cerere, pret in functie de tipul de agent frigorific.

Preturile stipulate in prezenta oferta includ toate taxele.


Garantie:

• Garantia pentru montaj este de 12 luni.

• La inregistrarea oricarei solicitari in baza garantiei este nevoie de prezentarea certificatului de garantie (original) si a facturii fiscale (original sau copie).

• Reparatiile in perioada garantiei se vor face in totalitate pe cheltuiala companiei HighTech H.V.A.C  S.R.L. atat timp cat la fata locului se va constata ca defectiunea semnalata provine de la un viciu de montaj. Interventia astfel realizata prelungeste termenul de expirare a garantiei strict cu perioada de imposibilitate de functionare a sistemului din aceasta cauza.

• Tuburile de drenaj obturate cu praf, insecte s.a.m.d., precum si deteriorarea izolatiei tevilor din exterior datorate factorilor externi nu fac obiectul garantiei montajului ori a echipamentului, acestea fiind situatii cu caracter inerent care se previn prin efectuarea mentenantelor / sau service-urilor corective.     


Limitarea raspunderii pentru oferta de pret la nivel national:
Pretul afisat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror executie se va face de către HighTech H.V.A.C S.R.L. sau subcontractoarele acesteia in Iasi si Bucuresti.
Pentru sistemele de aer condiționat serviciile de montare, mentenanta si service oferite la nivel national, va rugam sa consultati lista companiilor acreditate.

Autorizatii, certificari:

HighTech H.V.A.C S.R.L. este certificata de Daikin ca partener Home Comfort Expert (comercializare, instalare, service, mentenanta)

HighTech H.V.A.C S.R.L. este certificata ISO 9001 | ISO 14001 si este membru in Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania

Meniu

× Aveți o întrebare? Program: 10:00 la 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday