Cine suntem

High Tech H.V.A.C  Iasi este o companie  în domeniul instalatiilor pentru constructii , profilul nostru bazandu-se pe proiectarea,comercializarea,montajul si service-ul echipamentelor de climatizare.  Echipa High Tech H.V.A.C. are la baza sa profesionalismul , experienta si exigentele ClimaTherm Center, care au fost dobandite pe parcursul a peste 20 ani.

În acesti multi ani de lucrat împreuna am învatat sa oferim performanta, sa punem suflet în serviciile si produsele noastre si sa construim parteneriate cu clientii si furnizorii nostri. Viziunea noastra este foarte simpla – realizarea instalatiilor la cele mai înalte standarde si de o calitate exceptionala iar inovatia si atentia acordata clientului sunt directiile care ne preocupa si astfel vedem VIITORUL.  

Ramânem atenti la exigentele pietei si avem ca obiectiv principal cercetarea si proiectarea continua de noi solutii care satisfac pe deplin cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri.

Am învatat si ne-am specializat , am crescut constant echipa si cifra de afaceri. Astazi, profesionalismul nostru este sustinut de certificari si autorizari. Va invitam sa ne cunoasteti si o sa aflati ca lucram în cea mai profesionista maniera, cu echipamente de cea mai buna calitate si logistica pe masura, cu oameni calificati, cu dedicatie si respect fata de client si de munca noastra.

Nu suntem doar furnizori de echipamente si proiecte de calitate ci suntem parteneri de durata pentru clientii nostri .

Suntem prezenti pe intreg teritoriul tarii , disponibili, flexibili avand proiecte oriunde este necesara experienta si profesionalismul nostru .

Identificam cerintele , dezvoltam si aprobam proeictele impreuna cu beneficiarii nostri la nivel de detalii , apoi le implementam , punem in functiune , asiguram mentenanta , monitorizam si asiguram feed-back-urile .

Stim sa facem un serviciu complet si complex.

Este timpul sa ne intalnim ! Vino in showroom-ul nostru din Iasi , Soseaua Pacurari nr. 139, si unde o mare parte din produse sunt expuse si o sa va putem indruma pentru alegerea produsului potrivit nevoilor tale .

Meniu

Cookie Consent with Real Cookie Banner