Pompe de căldură în Iași de la Daikin și Mitsubishi cu garanție 36 luni și servicii de montaj disponibile. Suntem service și montatori autorizați Daikin și Mitsubishi în Moldova.

Alegerea unei pompe de căldură poate fi un proces complex, deoarece trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a selecta o pompă de căldură adecvată:

1. Determină nevoile tale: Stabilește ce tip de sistem de încălzire și răcire dorești să ai și care sunt necesitățile tale de căldură și răcire. Acest lucru include dimensiunea spațiului pe care vrei să-l încălzești sau să-l răcești și temperaturile medii din zona ta.

2. Tipul de pompă de căldură: Există mai multe tipuri de pompe de căldură, iar alegerea depinde de nevoile tale și de caracteristicile locuinței tale. Cele mai comune tipuri includ:
– Pompe de căldură aer-aer: Acestea utilizează aerul ambiental pentru a extrage căldura din aerul exterior și pentru a o transfera în interiorul clădirii. Sunt eficiente energetic, dar performanța lor poate fi influențată de temperaturile extreme.
– Pompe de căldură aer-apă: Acestea extrag căldura din aerul exterior și o transferă într-un sistem de încălzire central, cum ar fi radiatoarele sau încălzirea în pardoseală.
– Pompe de căldură apă-apă: Acestea utilizează apa subterană sau apa dintr-un izvor pentru a extrage căldura și a o transfera în interiorul clădirii. Sunt eficiente, dar necesită o sursă de apă adecvată.
– Pompe de căldură geotermale: Acestea utilizează energia termică stocată în sol pentru a încălzi sau răci clădirea. Sunt foarte eficiente, dar necesită o instalare mai complexă și costisitoare.

3. Eficiența energetică: Verifică coeficientul de performanță (COP) al pompei de căldură. Cu cât este mai mare COP-ul, cu atât pompa de căldură este mai eficientă energetic. Poți consulta eticheta energetică sau specificațiile producătorului pentru a afla acest lucru.

4. Evaluarea mărcilor și modelelor: Caută informații despre diferitele mărci și modele de pompe de căldură disponibile pe piață. Compară caracteristicile, performanța, recenziile clienților și garanțiile oferite de producători.

5. Consultă un specialist: Înainte de a lua o decizie finală, este întotdeauna recomandat să consulți un specialist în sisteme de încălzire și răcire. Aceștia pot evalua nevoile tale specifice, pot face o evaluare energetică a locuinței tale și pot oferi recomandări personalizate în funcție de acestea.

6. Buget și costuri de instalare: Stabilește un buget

Meniu

REDUCERE PÂNĂ LA 28%

La aparate de aer condiționat

× Aveți o întrebare? Program: 10:00 la 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday