Purificator de aer cu tehnologie STREMER MC55W

Beneficii

Filtru HEPA de performanță ridicată pentru a capta particulele fine de praf

Aer pur datorită descărcării active de ioni de plasmă și tehnologiei Flash Streamer

Aspirare puternică și funcționare silențioasă

Flash Streamer

Mai multe detalii

Pret redus!
Produs nou
Limited special offer
Detalii la telefon: 0728-856.242 / 0728-856.227

2 061 lei

2 000 lei (cu TVA)

-61 lei

  • Fara montaj

- +

Adauga la comparatie

 
Informatii

AER PROASPAT SI PUR

Purificatorul de aer MC55W indeparteaza particulele nedorite din incapere printr-un proces complex de filtrare a aerului in 6 etape.

Aceasta unitate este dotata cu filtrul de aer HEPA, care elimina particulele de praf, polen si alti alergeni. Acesta este realizat din fibre de sticla cu diametrul cuprins intre 0,5 si 2 µm, putand capta particule mai mici de 0,3 µm.

Particulele de praf de dimensiuni mai mari sunt retinute de cele doua pre-filtre plasate in partile laterale ale aparatului.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan filtreaza si descompune particulele de praf, bacteriile, virusurile si alergenii, gratie tehnologiei Flash Streamer. De asemenea, acest sistem are si un efect de dezodorizare.

Generatorul de plasma activa - ionizatoare - tehnologia Plasma creeaza un camp de ioni de oxigen pozitivi si negativi care neutralizeaza bacteriile, virusurile, gazele mirositoare si aerosolii.

Filtrul de dezodorizare absoarbe mirosurile neplacute din incapare (fum de tigara, mirosul animalelor de companie, etc.).

Prin activarea modului ioni de polen, va aparea o usoara turbulenta in aerul din incapere, astfel incat unitatea va capta polenul inainte ca acesta sa ajunga pe podea.

Purificare si dezodorizare - Purificatorul MC55W Daikin furnizeaza un climat interior mereu proaspat, gratie functiilor de filtrare si dezodorizare a aerului.

Functioneare silentioasa - Poti folosi linistit aparatul si pe timpul noptii, deoarece functionarea extrem de discreta iti va asigura ambientul perfect pentru un somn profund. 

Functionare silentioasa - Daikin MC55W este o prezenta extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 19 dBA.

Modul Turbo - Aparatul poate purifica o cantitate de pana la 330 mc de aer intr-o singura ora de functionare, acoperind o suprafata de pana la 41 mp.

Modul Economic - Este recomandat pentru functionarea pe timpul noptii si are efect de reducere a consumului de energie si a nivelului de zgomot.

Senzorii de praf si de miros - Aparatul indica nivelul de praf si de miros din incapere cu ajutorul unor leduri montate pe capacul aparatului

Scrieti o recenzie

Purificator de aer cu tehnologie STREMER MC55W

Beneficii

Filtru HEPA de performanță ridicată pentru a capta particulele fine de praf

Aer pur datorită descărcării active de ioni de plasmă și tehnologiei Flash Streamer

Aspirare puternică și funcționare silențioasă

Flash Streamer

Scrieti o recenzie

15 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0
Suna acum

Nu sunt produse

Va fi determinat ulterior Transport
0 lei Total

Cumpara