%

Peste 20% discount

Aparate Aer Condiționat

Oferta este limitată și în limita stocului disponibil.

Expiră pe 30.09.2023

Dealer autorizat Daikin în Iași: Garanție și service Daikin

climatherm center iasi

Aparate de aer conditionat Daikin in Iasi la Climatherm – Dealer Autorizat

Aparatele de aer conditionat sunt o oarecare necesitate pentru companii sau locuinte unde temperatura interioara depaseste limitele suportabile de corpul uman.

Rolul lor primordial este de a egaliza temperatura interioara la limitele normale, ideala pentru un confort sport.

Bine, aditional sunt unele modele Daikin ce reimprospateaza aerul sau pot incalzi apa menajera, insa deja discutam de modele mai avansate care nu se aplica pentru majoritatea nevoilor.

Un aparat de aer conditionat modern Daikin split (care este cel mai popular) reuseste sa faca fata cu brio iarna dar si vara, fiind solutia ideala de climatizare pentru locuinta ta sau firma unde activezi (intr-o functie de conducere sa speram 🙂 ).

Pai de unde cumpar un aparat de aer conditionat Daikin in Iasi?

Daikin este o companie producatoare de solutii de climatizare avansate ce sunt extrem de calitative intr-un raport bun cu pretul. Avand acest titlu castigat pe buna dreptate cu timpul, compania nu pune la dispozitie oricui capabilitatea de a comercializa modelele.

Conducerea regulalizeaza distributia prin intermediul unor companii de profil cu reputatie buna si experimentate astfel incat sa poata acoperi cu succes o gama mai larga de servicii, nu numai vanzarea efectiva a produsului.

Daca doresti achizitionarea unui model de aer conditionat Daikin in Iasi compania High Tech H.V.A.C  Iasi. iti vine in ajutor.

Climatherm este o companie din Iasi ce are peste 18 ani experienta in domeniul sistemelor de climatizare si este dealer autorizat Daikin cu titlul Daikin Home Comfort Expert.

Gama de aparate Daikin pentru persoane fizice o gasiti pe pagina noastra web, unde avem majoritatea aparatelor de aer conditionat rezidentiale Daikin.

Pentru companii sfatul nostru este sa ne contactati telefonic la numarul 0728 856 232 sau pe contact@climatizareonline.ro asta datorita variatiilor ce sunt in instalarea aparatelor pentru companii. Fiind diferite nevoi pentru companiile mici in comparatie cu cele mari, nu exista solutii universale sa le sapunem asa, ci se va recurge la o implementare personalizata pentru nevoile dumneavoastra.

Garantie de conformitate direct de la producator

Unul din avantajele achizitionarii unui aparat de climatizare Daikin de la un dealer autorizat, este ca beneficiati de garantie 36 luni direct de la producator. Service-ul se realizeaza doar in centre autorizate de catre profesionisti certificati Daikin.

Garantie de montaj 12 luni

Atunci cand unul din inginerii nostri se deplaseaza la locuinta dumneavoastra pentru montajul unitatii (valabil doar in Iasi si Bucuresti) oferim odata cu instalarea si o garantie de montaj de 12 luni, ce garanteaza instalarea produsului conform indicatiilor Daikin.

Daca aveti intrebari sau nelamuri, nu ezitati sa ne contactati. Un consultat va prelua cererea dumneavoastra si o sa raspunda in cel mai scurt timp posibil .

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Meniu

    × Aveți o întrebare? Program: 10:00 la 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday