MONTAJ PROFESIONAL APARAT AER CONDITIONAT

Ati ales deja aparatul de aer conditionat de care aveti nevoie? Atunci ar fi pacat sa nu acordati o atentie deosebita si montajului.

Personalul nostru dispune de cunostintele si experienta necesara pentru a va ajuta în alegerea solutiei optime pentru montaj.

Asiguram montaj în timp util oriunde în Iasi , Bucuresti -Ilfov, iar pentru alte localitati din tara avem parteneri de încredere cu care colaboram.

Indiferent de locatia dvs, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit în cel mult 24-48 de ore de la contactare.

In general problemele în functionarea aparatului apar în urma unui montaj necorespunzator.

Defectele de fabricatie ale aparatelor de aer conditionat sunt foarte rare. De exemplu, montajul defectuos poate cauza pierderea freonului din instalatie, drept urmare aparatul nu va mai raci la parametri corespunzatori.

Un montaj corect va scuteste de disconfortul creat si de alte cheltuieli suplimentare! 

OFERIM certificat de garantie pentru echipament si montaj !

Pentru toate aparatele prezente pe acest site oferim garantie 36 luni de la data vânzarii/punerii în functiune, iar pentru lucrarile de montaj, garantia oferita este de 12 luni de la data procesului verbal de punere în functiune.

Asiguram montaj profesionist cu materiale de calitate !

Prețuri montaj aparate de aer condiționat

9.000 - 12.000 BTU/h

TVA inclus

18.000 - 24.000 BTU/h

TVA inclus

Materiale incluse in montajul standard 

3 metri de traseu frigorific izolat.

3 metri de conductor electric din cupru MYYM 3*1.5 / 3*2.5 (la echipamentele cu capacitate termica pana in 7kW) cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea echipamentului la punctul de tensiune (acolo unde sistemul nu prevede acest cablu), 4 metri de conductor electric din cupru MYYM 4*1.5 cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea intre unitatea interna si cea externa.

Banda de matisat de culoare alba din teflon.

2 console metalice tip "L" pentru fixarea unitatii externe pe perete.

Elementele de fixare – 4 suruburi de fixare cu dibluri din polipropilena, 4 suruburi metalice cu saiba si piulita pentru prinderea pe console, 6 elemente de fixare pe perete cu suruburi metalice si dibluri din polipropilena sau elemente de fixare rapida pentru gips-carton, 4 x saibe antivibrant

Stecher

Operatiuni in cadrul montajului:

Amplasarea unitatii interioare in locul stabilit de comun acord cu beneficiarul.

Perforarea peretelui exterior cu un burghiu de preforare de  45mm pentru conectarea celor doua unitati. In cadrul acestei operatiuni nu se vor putea pefora structuri de rezistenta.

Montajul unitatii exterioare pe peretele exterior, intr-un loc accesibil pentru montare dar si interventii ulterioare. Locul va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul lucrarii , dar si in functie de accesul facil la interventiile ulterioare.

Realizarea traseului frigorific si efectuarea legaturilor la unitatea interioara si exterioara. Pasul urmator este vacuumarea instalatiei de frigorifice cu pompa de vid.

Efectuarea probei de functionare si de scurgere a condensului si explicarea principalelor functii ale sistemului.

Instalarea se va face respectand reglementarile din domeniu.

Observatii:

Montajele care necesita folosirea nacelei/ schelei pentru inaltimi mai mari de 4 metri nu fac obiectul montajului standard.

Montajul aparatului de aer conditionat se face numai in baza unei programari.

 Tarife pentru materiale, echipamente si interventii suplimentare:

Teava multistrat pentru drenaj (scurgere condens): 15 Lei / metru.

Conductor electric din cupru PVC MYYM 3*1.5, cu manta si izolatie din PVC pentru conectarea unitatii interne la punctul de tensiune: 15 Lei / metru.

Traseu frigorific pentru sisteme clasa 7000 – 14000 BTU ( include teava de cupru izolata, cablu electric si matisaj): 100 Lei / metru.

Traseu frigorific pentru sisteme clasa 15000 – 24000 BTU ( include teava de cupru izolata, cablu electric si matisaj): 120 Lei / metru.

Treceri suplimentare (beton, perete zidarie): 100 Lei/buc.

Nacela,schela  (pentru inaltimi de montaj mai mari de 4m dar pana in 12m): -se coteaza la cerere functie de inaltimea de montaj 150 lei/tronson schela.

Demontare aparat aer conditionat existent: 250 Lei / sistem (recuperare freon).

Elementele de mascare a traseului frigorific se instaleaza la cerere. Pretul pentru ulucul de mascare este de 40 lei/m.

Executie slit in zidarie: 40 lei/ml.

Demontat sticla geam termopan + remontat: 70 Lei / bucata.

Instalare pompa de condens ( in cazul in care consensul nu se poate elimina prin panta)- pret la cerere.

Completare cu freon : la cerere, pret in functie de tipul de agent frigorific.

Preturile stipulate in prezenta oferta includ toate taxele.

Garantie:

Garantia pentru montaj este de 12 luni.

La inregistrarea oricarei solicitari in baza garantiei este nevoie de prezentarea certificatului de garantie (original) si a facturii fiscale (original sau copie).

Reparatiile in perioada garantiei se vor face in totalitate pe cheltuiala companiei HighTech H.V.A.C  S.R.L. atat timp cat la fata locului se va constata ca defectiunea semnalata provine de la un viciu de montaj. Interventia astfel realizata prelungeste termenul de expirare a garantiei strict cu perioada de imposibilitate de functionare a sistemului din aceasta cauza.

Tuburile de drenaj obturate cu praf, insecte s.a.m.d., precum si deteriorarea izolatiei tevilor din exterior datorate factorilor externi nu fac obiectul garantiei montajului ori a echipamentului, acestea fiind situatii cu caracter inerent care se previn prin efectuarea mentenantelor / sau service-urilor corective.     

Limitarea raspunderii pentru oferta de pret la nivel national:

Pretul afisat pentru servicii se refera strict pentru comenzile a caror executie se va face de catre HighTech H.V.A.C S.R.L. sau subcontractoarele acesteia in Iasi si Bucuresti.

Pentru sistemele de aer conditionat serviciile de montare, mentenanta si service oferite la nivel national,  va rugam sa consultati lista companiilor acreditate. 

Autorizări și certificări

Daikin

HighTech H.V.A.C este certificata de Daikin ca partener Home Comfort Expert (comercializare, instalare, service, mentenanta)

Mitsubishi Electric

HighTech H.V.A.C este distribuitor si importator autorizat Mitsubishi Electric (comercializare, instalare, service, mentenanta)

Membru AGFR

HighTech H.V.A.C S.R.L este certificata ISO 9001 si respectiv ISO 14001 si este membru in Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania.