Aer condiționat Iași de la Daikin și Mitsubishi. Ridicare rapidă din showroom-ul nostru sau livrare în toată țara prin curier rapid. Oferim și servicii de montaj în Iași sau în țară prin intermediul partenerilor noștri.

Alegerea unui aparat de aer condiționat poate fi un proces important, deoarece aceasta va influența confortul și eficiența energetică a locuinței tale. Iată câțiva pași pe care îi poți urma pentru a selecta un aparat de aer condiționat adecvat:

 1. Calculează dimensiunea potrivită: Determină dimensiunea potrivită a aparatului de aer condiționat pentru spațiul în care dorești să-l instalezi. Aceasta se măsoară în BTU (British Thermal Units) sau în metri pătrați. O dimensiune inadecvată poate duce fie la supraîncălzirea, fie la sub-răcirea spațiului.
 2. Eficiența energetică: Verifică clasificarea energetică a aparatului. Aparatele de aer condiționat sunt etichetate cu un indice de eficiență energetică (IEE), care indică cât de eficientă este unitatea în utilizarea energiei electrice. Cu cât este mai mare numărul IEE, cu atât aparatul este mai eficient energetic.
 3. Tipul de aparat: Există mai multe tipuri de aparate de aer condiționat, cum ar fi:
  • Aer condiționat de fereastră: Acestea sunt unități compacte, montate într-o deschizătură a ferestrei. Sunt relativ ușor de instalat, dar pot fi mai zgomotoase și pot avea o capacitate de răcire mai mică.
  • Split-system: Acestea constau dintr-o unitate interioară montată în interiorul camerei și o unitate exterioară montată în afara clădirii. Sunt mai silențioase și pot oferi atât răcire, cât și încălzire. Sunt potrivite pentru spații mai mari.
  • Sistem centralizat de climatizare: Aceste sisteme sunt integrate în structura clădirii și sunt potrivite pentru clădiri mai mari sau case cu multiple camere.
 4. Caracteristici suplimentare: Verifică caracteristicile suplimentare oferite de aparatul de aer condiționat, cum ar fi funcția de programare, filtrele de aer de calitate superioară sau funcția de economisire a energiei.
 5. Preț și buget: Stabilește un buget adecvat și compară prețurile diferitelor mărci și modele. Asigură-te că iei în considerare și costurile de instalare și întreținere pe termen lung.
 6. Citește recenzii și sfaturi: Caută recenzii ale clienților și recomandări online pentru modelele pe care le iei în considerare. Acestea pot oferi o perspectivă mai detaliată asupra performanței și calității aparatului.
 7. Consultă un specialist: Dacă te simți încă nesigur în alegerea unui aparat de aer condiționat, poți consulta un specialist în climatizare sau

Meniu

REDUCERE PÂNĂ LA 28%

La aparate de aer condiționat

× Aveți o întrebare? Program: 10:00 la 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday